Alertă. Tibi Ușeriu în stare gravă la spital. A fost dus de urgență cu elicopterul 1
Ultima Ora Sport

Alertă. Tibi Ușeriu în stare gravă la spital. A fost dus de urgență cu elicopterul

Ultramaratonistul Tibi Useriu a fost scos din concurs de organizatorii competitiei extreme Yukon Arctic Ultra dupa ce a suferit degeraturi.

Organizatorii utramaratonului Yukon Arctic Ultra au decis, luni seara, sa il scoata din cursa pe Tibi Useriu, la 24 de ore dupa ce s-a dat startul competitei, dupa ce sportivul roman a suferit degeraturi grave la degetele piciorului drept si urmeaza sa fie transportat cu un elicopter la cel mai apropiat spital.”Din pacate, acest telefon – asteptat cu sufletul la gura – ne-a adus vesti foarte proaste: Tibi a suferit degetaturi la degetele piciorului drept.

Organizatorii l-au scos din concurs si incearca sa il transporte cat mai repede la spital, cu elicopterul.Speram ca nu e atat de grav precum pare. Toate gandurile noastre bune merg acum spre Tibi. Din pacate, aceasta cursa s-a oprit aici”, a anuntat, luni seara, pe Facebook, Tasuleasa Social, asociatia pentru care Tibi Useriu a plecat, din nou, la un maraton extrem, unde ar fi vrut sa promoveze cel mai nou proiect, drumul Via Transilvania.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.