ALERTĂ! Șeful Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării amenințat cu moartea! Ce mesaj a primit! 3
Justiție Ultima Ora

ALERTĂ! Șeful Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării amenințat cu moartea! Ce mesaj a primit!

Anchetă după ce președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării a primit amenințări cu moartea. Mesajul a fost scris într-o stație de autobuz din centrul Capitalei, chiar vizavi de sediul Ministerului Afacerilor Interne.

„Moarte lui Csaba Asztalos și CNCD. După Ceaușescu cu voi”, e scris pe peretele stației Piața Revoluției, din apropierea sediul Ministerului Afacerilor Interne.

„La 75 metri de MAI, aproape de CNCD, pe Calea Victoriei, în mijlocul Bucureștiului – mesaje de amenințare cu moartea”, a fost prima reacție a lui Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

ALERTĂ! Șeful Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării amenințat cu moartea! Ce mesaj a primit! 4

„Nu mi-e teamă, din păcate în acești ani au mai fost situații cu amenințări, dar în acest caz, la 70 m de MAI, lângă o biserică foarte frumoasă. Trăim o perioadă în care suntem într-un val de amenințări.

Nu este vorba despre persoana mea, este vorba despre instituție, despre lege. Am mai primit amenințări, diferite mesaje. Voi depune astăzi plângere la Poliție. Nu pot să speculez, nu știu când a apărut mesajul, dar vedem nu sunt singura persoană vizată de astfel de mesaje”, a spus Csaba Asztalos la Realitatea PLUS, sâmbătă.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.