Alertă! Se întâmplă din 15 ianuarie! Carantina obligatorie 10 zile în Austria. Vezi ce trebuie să faci 5
Externe Social Ultima Ora

Alertă! Se întâmplă din 15 ianuarie! Carantina obligatorie 10 zile în Austria. Vezi ce trebuie să faci

Începând din 15 ianuarie, persoanele care ajung în Austria trebuie să completeze, înainte de intrarea în această ţară, un formular online pe care să îl prezinte la sosire.

Totodată, până în 31 martie, toate persoanele care călătoresc în Austria, inclusiv din România, vor intra în carantină din momentul sosirii, timp de zece zile, măsura putând fi suspendată printr-un test negativ COVID-19 făcut nu mai devreme de a cincea zi de la intrarea în Austria.

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, într-un comunicat de presă transmis miercuri, că autorităţile austriece au adoptat noi măsuri privind condiţiile de intrare în Austria, în contextul pandemiei de COVID-19. Noile măsuri vor intra în vigoare în 15 ianuarie, ora 00.00.

Din acea dată, persoanele care călătoresc în Austria au obligaţia de a se înregistra online, anterior intrării pe teritoriul austriac, prin completarea unui document denumit „Pre-Travel-Clearance – PTC”. Formularele sunt disponibile în limbile germană şi engleză.

Descarcă AICI Documentele

https://www.oesterreich.gv.at/themen/coronavirus_in_oesterreich/pre-travel-clearance.html

GERMANĂ

ENGLEZĂ

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii