Protest de amploare în Piața Victoriei. Românii din țară ies în apărarea Diasporei
Ultima Ora Social

Alertă. Se anunță protest de amploare în Piața Victoriei. ”Toți pentru Europa”

Un protest intitulat „Toți pentru Europa” va avea loc astăzi în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00. Evenimentul a fost anunțat de organizatori pe Facebook.

„Pe 19 mai, Comunitatea Declic te cheamă în Piața Victoriei pentru a lua parte la manifestația ”Toți pentru Europa”. Este ziua în care sute de mii de oameni de pe întregul continent ies în stradă pentru a-și arăta încrederea în valorile europene. Vom manifesta alături de Berlin, Viena, Budapesta, Amsterdam, Varșovia și Stockholm. Ieșim pentru a le spune celor ce încă nu s-au decis să participe la alegeri că de votul lor depinde viitorul Europei. Manifestăm pentru a încuraja tinerii să iasă la vot.”, anunță organizatorii.

„Nu mai este suficient doar să votăm noi. Ce contează acum cel mai mult este să-i convingem și pe cei care stau acasă, de obicei la alegeri, să nu o mai facă acum. Europa ne cheamă la vot și e momentul să trimitem în Parlamentul European reprezentanți cu valori pro-occidentale”, a declarat Tudor Brădățan, director executiv Declic.

În Piața Victoriei va fi amplasată o scenă pe care vor urca reprezentanți ai societății civile, activiști, dar și artiști celebri.

„Partidele ultranaționaliste și politicienii autoritari beneficiază de pe urma prezenței scăzute la alegerile din UE. De aceea, trebuie să motivăm cât mai mulți oameni să voteze – pentru o Europă pașnică, fără frică și fără ură! Pentru a spune împreună “suntem toți pentru Europa!”, vă așteptăm pe 19 mai în Piața Victoriei”, a completat Tudor Brădățan.

Evenimentul ”Toți pentru Europa” este notificat la Primăria Capitalei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii