ALERTĂ! Restricții pentru cei care merg pe Valea Prahovei! Ce au decis autoritățile! 5
Social Ultima Ora

ALERTĂ! Restricții pentru cei care merg pe Valea Prahovei! Ce au decis autoritățile!

Restricţii de circulaţie vor fi aplicate de duminică în staţiunea montană Sinaia, unde rata de infectare cu noul coronavirus este de 4,49 cazuri la mia de locuitori.

Potrivit deciziei aprobate, joi, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, începând cu data de 11 aprilie, în zilele de vineri-duminică vor fi valabile restricţii care vizează circulaţia persoanelor, dar şi programul magazinelor.

Astfel, se va interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 20,00 – 5,00. Excepţiile sunt deplasările în interes profesional, pentru asistenţa medicală care nu poate fi amânată, achiziţionarea de medicamente, deplasări în afara localităţilor ale persoanelor care sunt în tranzit, pentru asistenţa persoanelor vârstnice, bolnave sau deces, în aceste cazuri fiind prevăzută obligaţia prezentării autorităţilor abilitate o declaraţie pe proprie răspundere, completată în prealabil.

De asemenea, operatorii economici îşi vor desfăşura activitatea în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 5,00 – 18,00.

Conform aceleiaşi decizii, restricţii similare vor intra în vigoare în comunele Apostolache şi Talea iar în comuna Olari, unde rata de infectare este de 8,01 cazuri la mia de locuitori, noile măsuri restrictive vor fi valabile pe parcursul întregii săptămâni.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii