Promisiuni PSD. Bugetul pentru anul 2019 aduce sume importante pentru infrastructura Olteniei! 
Alertă. Protest inedit la Botoșani. Șoferii exasperați de starea drumurilor, pun blesteme pe copaci
Ultima Ora Social

Protest inedit la Botoșani. Șoferii exasperați de starea drumurilor, pun blesteme pe copaci

Șoferii din Botoșani, exasperați de starea proastă a drumurilor județene, au trecut de la proteste la blesteme scrise pe copaci. Autoritățile județene spun că se lucrează intens, dar nu se pot repara toate drumurile în același timp, conform mediafax.ro

Locuitorii din Botoșani au protestat de mai multe ori față de starea proastă a drumurilor din județ. Pentru că acțiunile lor nu au avut niciun rezultat, unii dintre ei au trecut la blesteme. Un astfel de text a fost scris și apoi montat pe un copac situat pe drumul judeţean DJ 282 Coţuşca – Nichiteni. Textul îi vizează direct pe administratorii drumului.

„Responsabililor acestui drum / Să aveţi atâtea bube dulci, câte gropi sunt în asfalt / Să aveţi atâtea bube negre, câte promisiuni aţi făcut pentru repararea lui / Să vă bucuraţi toată viaţa, cât mă bucur eu când repar maşina/ Blestemat să fie cine rupe această coală!”, scrie pe afiș.

Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pe toate drumurile din județ se lucrează și că într-o săptămână și jumătate constructorii vor ajunge și pe tronsonul Coţuşca – Nichiteni.

„Avem șase șantiere deschise. Se lucrează pe drumurile județene. A fost stabilt un grafic și anunțat încă de la începutul verii. Peste o săptămână și jumătate se va ajunge și pe tronsonul Coţuşca – Nichiteni, lucrările au fost prioritizate, nu putem lucra deodată peste tot. Aici se lucrează la fundația drumului pentru pregătirea covorului asfaltic. Când am venit la Consiliul Județean infrastructura era extrem de proastă și nu se mai pretează la plombe. Nici nu e corectă o astfel de reperație, de accea am decis ca pe tronsoanele de drum cu gropi să turnăm covor asfaltic. Se lucrează și ne încadrăm în termene. Peste o săptămână și jumătate intrăm și pe acest tronson și într-o lună va fi asfalt corespunzător”, a spus Dorin Birta.

Un protest față de starea infrastructurii din Botoșani a avut loc la începutul lunii iulie, la care au participat zeci de șoferi. Aceștia au cerut autorităților drumuri judeţene şi naţionale mai bune, dar și construcția de autostrăzi.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.