Alertă. Primăria Capitalei a aprobat mitingul din 10 august 1
Mii de români au ieșit în stradă în marile orașe ale României. Dăncilă e terminată
Ultima Ora Social

Alertă. Primăria Capitalei a aprobat mitingul din 10 august

Primăria Capitalei a aprobat mitingul de sâmbătă, 10 august, eveniment organizat de Tommy Tomescu Joul, au precizat reprezentanții municipalității.

Reprezentanții Primăriei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că municipalitatea a aprobat organizarea mitingului din 10 august, din Piața Vicțoriei.

Organizator al manifestației este Tommy Tomescu Joul, reprezentant al Grupului de Acţiune Civică Diaspora.

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat marți că face un apel la cetățenii care vor participa la mitingul de sâmbătă, 10 august, să protesteze în mod pașnic deoarece nu își dorește să revadă violențele de la evenimentul de anul trecut.

„Nu aș vrea să fac analiza acum a ceea ce s-a întâmplat pe 10 august anul trecut. Este o investigație, nu pot ca ministru interimar al Afacerilor Interne, să mă pronunț. În ce privește 10 august, ziua de sâmbătă, vreau vă spun de pe acum nu fac decât un singur lucru, un apel către toți cei care doresc să protesteze, cei care se vor afla în diferite puncte din Capitală, să protesteze în mod pașnic și să nu uite niciun moment că suntem stat european în care cetățeanul are dreptul să se exprime în mod liber”, a declarat ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor.

Potrivit acestuia, cetățenii nu vor fi împiedicați să protesteze „pentru că este un lucru firesc”.

„Dacă cetățenii vor să protesteze, să o facă. Le solicit celor care vor participa la proteste să protesteze în mod pașnic, respectând legea și tot ce înseamnă un astfel de protest. Nu ne dorim să mai vedem ce am văzut anul trecut de 10 august”, a mai spus Fifor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.