Alertă. Olandezul s-a sinucis 1
Ultima oră. Cum a reușit olandezul să ajungă prima oară în România
Ultima Ora Social

Alertă. Olandezul s-a sinucis

Olandezul suspectat că ar fi omorât fetița de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis, au precizat, pentru mediafax, surse din cadrul Poliției.

Olandezul bănuit că ar fi omorât fetița de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis în Olanda, aruncându-se în fața unui camion au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Poliției Române.

Surse din cadrul Poliției Române au precizat, pentru MEDIAFAX, că Johannes Visscher s-a sinucis în Olanda, informația fiind transmisă Poliției Române de autoritățile din acel stat.

Principalul suspect în cazul crimei, olandezul Johannes Visscher, este urmărit penal pentru omor calificat, lipsire de libertate prin răpire și agresiune sexuală.

Cetățeanul olandez a ajuns în România miercuri. Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, Mihaela Adriana Fieraru, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

Potrivit anchetatorilor, fetița a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

Medicii legiști au stabilit că fetița a murit sugrumată cu pantalonii care erau pe ea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.