Alertă. Moțiunea de cenzură este în pericol 1
Alertă. Moțiunea de cenzură este în pericol
Ultima Ora

Alertă. Moțiunea de cenzură este în pericol

Moțiunea de cenzură prin care opoziția încearcă să dărâme Guvernul Dăncilă este la un pas de amânare. Surse din interiorul PNL spun că inițiatorii nu au reușit să strângă cele 237 de semnături propuse de liderul liberal Ludovic Orban. Chiar dacă încă se mai încearcă negocieri cu fiecare parlamentar la bucată, sunt slabe șanse ca moțiunea să mai fie depusă astăzi în Parlament.

”Noi avem suficiente semnături pentru a depune moțiunea, aproape de numărul de 233, necesar matematic pentru schimbarea Guvernului. Problema este că președintele Orban a anunțat public că avem 237 de semnături, bazându-se doar pe niște promisiuni, care nu s-au mai concretizat. În acest caz, conducerea nu dorește să depună moțiunea cu un număr mai mic de semnături, pentru că asta ar însemna compromiterea definitivă a acesteia”, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO unul dintre liderii PNL implicat în procesul de negociere parlamentară.

Se pare că lucrurile s-au schimbat radical de la întoarcerea premierului Viorica Dăncilă din SUA. Șefa PSD a negociat personal cu mai mulți parlamentari, convingându-i pe aceștia să rămână alături de guvernarea social-democrată.

Rămâne de văzut dacă Opoziția va depune astăzi moțiunea de cenzură sau mai este nevoie de negocieri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.