ALERTĂ. Minore folosite pe plajă în Bulgaria pentru a jefui turiștii
Ultima Ora Externe Social

ALERTĂ. Minore folosite pe plajă în Bulgaria pentru a jefui turiștii

ALERTĂ. Minore folosite pe plajă în Bulgaria pentru a jefui turiștii

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au atras atenţia asupra faptului că pe plajele din Bulgaria, precum Nisipurile de Aur sau Sunny Beach, mafioţii se folosesc de fete minore pentru a-i jefui pe turişti.

Potrivit celor care au scris pe TripAdvisor despre acest fenomen, bărbaţi beţi sunt atraşi de aceste adolescente, la primele ore ale dimineţii, în zone mai retrase. Fetele îi agaţă în cluburi şi le promit sex gratuit. Ajunşi acolo, turiştii sunt jefuiţi şi deseori bătuţi de hoţi. Sunt vizaţi, de obicei, bărbaţii care sunt prea beţi pentru a se putea apăra sau opune.

„Nu merge pe plajă cu aceste prostituate, deoarece acela este locul în care ele lucrează. Le iau banii oamenilor după ce îi duc într-un loc retras”, a scris cineva, potrivit The Sun.

Unii turişti susţin că ştiu de cazuri în care oameni au ajuns în spital după ce au căzut în plasa fetelor de pe aceste plaje

„Prietenul meu a întâlnit o fată într-un bar şi apoi au plecat pe plajă. Şi-au dat hainele jos amândoi, iar imediat după aceea au apărut bărbaţi care i-au cerut portofelul. Le-a dat banii, telefonul şi ceasul, dar tot l-au bătut. A petrecut cea mai mare parte a timpului din ultimele două zile ale vacanţei la centrul medical”, a scris un alt utilizator.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.