ATENȚIONARE METEO. Vreme severă în unele județe ale țării
Ultima Ora Breaking News Social

Alertă meteo. Jumătate din țară, sub cod galben de ceață și chiciură. Curse aeriene anulate. Trafic îngreunat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, mai multe atenționări cod galben de tip nowcasting care semnalează ceață și chiciură în 22 de județe. Pe autostrada A1 Sibiu – Deva și pe mai multe drumuri județene se circulă în condiții de vizibilitate redusă.

Potrivit meteorologilor, în județele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Galaţi, Vrancea și Vaslui se va semnala, până la ora 10.00, ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

În unele zone vor fi și depuneri de chiciură.

Totodată, în județele Alba, Covasna, Braşov, Olt, Dolj, Teleorman, Covasna, Mureş, Harghita, Sibiu, Caraş-Severin, Arad, Bihor, Timiș și Hunedoara se anunță până la ora 9.00 ceaţă ce determină reducerea vizibilăţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, dar și depuneri de chiciură.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier se desfășoară îngreunat din cauza ceții dense, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, iar pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Teleorman, Covasna, Harghita, Sibiu, Caraș-Severin, Arad, Bihor, Timiș și Hunedoara. De asemenea, în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă, pe alocuri, sub 100 de metri, se circulă și pe autostrada A1 Sibiu – Deva.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.