Scandalul medicului italian fals continuă. Martorii au fost chemați la audieri
Ultima Ora Social

Alertă. Medicul escroc a fost prins. A vrut să fugă din țară

Escrocul italian care opera în mai multe spitale din Capitală a fost prins la granița cu România. Matteo Politi, alias Matthew Mode, încerca să iasă din România cu un tren, prin vama Curtici, cu destinația Budapesta.

Potrivit unor surse judiciare, el a fost preluat cu un mandat de aducere și urmează a fi dus la audieri în București.

Potrivit CV-ului său, in martie 2018, Matthew Mode începe să opereze în București, în nu mai puțin de patru clinici: Euromedical, Prestige, MH Medical Group și Monza. Cartea sa de vizită este impresionantă. A studiat in SUA și a lucrat în Marea Britanie, Spania, Italia și, acum, în România. Matthew Mode a studiat la UPMC Presbyterian Shadyside Hospital și la The Johns Hopkins University School of Medicine, facultate care de 125 de ani fixează standardul în învățământul academic medical al lumii.

Toate acestea sunt însă simple invenții, pentru că așa zisul medic italian nu este decât un parcagiu cu opt clase, condamnat deja în Italia pentru substituirea identității unui medic cardiolog italian, arată o investigație exclusivă Libertatea.

Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.