ALERTĂ MAXIMĂ ÎN BUCUREȘTI! A TRAS CU PISTOLUL CU GLONȚ ÎN TRAMVAI! 5
Breaking News Social Ultima Ora

ALERTĂ MAXIMĂ ÎN BUCUREȘTI! A TRAS CU PISTOLUL CU GLONȚ ÎN TRAMVAI!

Un bărbat a tras, vineri, cu un pistol cu glonț, într-un tramvai aflat în mers, pe Șoseua Viilor, din Capitală, însă nu a reușit să rănească niciun călător, cu toate că proiectilul a travestsat, practic, mijlocul de transport.

Polițiștii bucureșteni au fost anunțați de vatman, care a povestit că, în jurul orei 10.00, o persoană aflată pșe trotuar a tras către mijlocul de transport, cel mai probabil cu un pistol.

„În această dimineață a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului – traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită.

La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.

Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, a anunțat Poliția Capitalei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii