ALERTĂ! Masca devine obligatorie pe litoral. Vezi unde trebuie să o porți 1
Ultima Ora Social

ALERTĂ! Masca devine obligatorie pe litoral. Vezi unde trebuie să o porți

Masca devine obligatorie pe litoral, în zonele aglomerate din judeţul Constanţa, inclusiv în staţiuni şi în zonele de promenadă.

În urma unei analize efectuate de reprezentanţii DSP Constanţa şi IPJ Constanţa, ca măsură care să vină în sprijinul luptei împotriva pandemiei de COVID-19, purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, devine obligatorie în următoarele spaţii publice deschise:

Târguri, pieţe, oboare;

Staţii de autobuz, peroanele gărilor;

Curţi şi perimetre exterioare ale obiectivelor şi lăcaşurilor de cult;

Spaţii exterioare ale instituţiilor şi autorităţilor publice.

Delfinariu, precum şi în locurile în care se desfăşoară spectacole în exterior.

În orice loc unde se formează aglomerări de persoane, în exterior, pe domeniul public şi nu se poate respecta distanţarea fizică recomandată de 2 metri.

Totodată, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în intervalul 18:00 – 24:00, în următoarele zone de promenadă:

faleze

piaţete

parcuri de distracţii şi agrement.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii