Alertă. Mario Iorgulescu, din spital, la procuratură! 1
Ultima Ora Justiție Social

Alertă. Mario Iorgulescu, din spital, la procuratură!

Imediat ce medicii au declarat că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a îmbunătățit, procurorii români au decis să înceapă audierea tânărului. 

În acest moment fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal s-a trezit din comă și şi se poate hrăni singur, iar procurorii îl aşteaptă în ţară pentru a da explicaţii despre accidentul pe care l-a provocat în urmă cu o lună şi jumătate și în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa.

Pentru că, deocamdată, nu are nicio calitate în dosar, el nu este păzit, dar medicii italieni au transmis oficialilor români că nu există riscul ca acesta să fugă.

Între timp, nu este exclus să fie audiat chiar şi prin video-conferinţă, relatează observator.tv. Surse judiciare mai spun că anchetatorii au intrat în posesia unor informaţii care arată că Mario Iorgulescu ar fi fost consumator de substanțe interzise.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii