Alertă. Mama și bunicul Luizei au ajuns la spital 1
Mama Luizei a răbufnit, la 6 luni după dispariția fetei. ”Nu avem nimic de la anchetatori”
Ultima Ora Social

Alertă. Mama și bunicul Luizei au ajuns la spital

Mama și bunicul Luizei au fost consultați de medicii de la Ambulanță după ce li s-a făcut rău în timp ce jandarmii se afalau în curtea lor ca să pună în aplicare un mandat prin care Monica Melencu trebuia dusă la sediul DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe bilogice.

„Am probleme cu inima. Am 21 tensiune. Împreună, da (merg la spital, n.r.)”, a spus bunicul Luizei. Medicul de pe Ambulanță a precizat că cei doi vor fi duși la spital din cauza unei stări de lipotimie.

„O s-o luăm la spital pentru o stare de lipotimie. O s-o luăm la spital pe doamna și pe domnul”, a spus doctorul.

Vecinii s-au strâns la poarta familie Melencu. Oamenii sunt revoltați de ce s-a întmplat la Caracal, după ce jandarmii au venit să o ridice pe mama Luizei pentru a o duce la DIICOT.

„Este a patra oară de când o ia Salvarea. A patra oară. E cu inima”, a spus o vecină.

„Să vadă Luiza cine e în curte la noi… Nu mai pot. Pentru ce să mai ia probe biologice? Nu ne-a explicat nimeni. Au spus că pe alea nu le mai au și fata nu mai vrea să dea, pentru că data trecută au luat patru eprubete. Să o caute pe Luiza pentru că nu e moartă”, a spus, în lacrimi, bunica Luizei.

La domiciliul familiei Melencu se află agenții procedurali și jandarmii pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice.

„Nu plec, să mă aresteze”, a spus mama Luizei. „Nu mergem nicăieri, să fie clar!”, a spus, la rândul lui, bunicul fetei.

Mama Luizei a leșinat în timp ce se certa cu jandarmii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.