Alertă la o școală din Năsăud. Un copil a căzut de la 8 metri 1
Alertă la o școală din Năsăud. Un copil a căzut de la 8 metri
Ultima Ora Social

Alertă la o școală din Năsăud. Un copil a căzut de la 8 metri

Un elev de 13 ani de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu din orașul Năsăud a căzut, miercuri, de la etajul doi al instituției de învățământ printre balustrade, fiind găsit inconștient de angajații școlii care au sunat la 112, potrivit Mediafax.

Un copil de 13 ani, elev la școala gimnazială Mihai Eminescu din orașul Năsăud, a căzut miercuri de la etajul 2, printre balustradele instituției de învățământ și și-a pierdut cunoștința.

Potrivit SAJ Bistrița Năsăud, copilul ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 8 metri.

„Este vorba despre un minor căzut de la înălțime, inconștient, la școala gimnazială Mihai Eminescu Năsaud, în vârstă de 13 ani. Afirmativ căzut prin balustrada scărilor, de la circa 8 metri, aproximativ etaj 2. Au fost alocate două echipaje SAJ – unul cu medic de la Bistrița și unul de la Nasăud și un exhipaj SMURD de la Năsăud”, a declarat managerul Serviciulului Județean de Ambulanță Bistrița Năsăud, Annabella Muzsi.

Ea a mai spus că a fost alertat și elicopterul SMURD care urmează plece de la Jibou și să aterizeze în scurt timp pe stadionul din orașul Năsăud pentru a prelua copilul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.