El este CRIMINALUL celor doi bătrâni de 75 și 78 de ani din Timișoara
El este CRIMINALUL celor doi bătrâni de 75 și 78 de ani din Timișoara
Ultima Ora Social

Alertă la o școală din Botoșani. Un elev a fost amenințat cu un cuțit

Un tânăr de 23 de ani a amenințat, miercuri, cu un cuțit un elev de clasa a XII-a chiar în fața sălii de sport a unui liceu din Botoșani. Angajații școlii au sunat la 112, iar jandarmii au găsit în mașina tânărului cuțitul și o lanternă cu electroșocuri.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, incidentul s-a petrecut în jurul prânzului în fața sălii de sport a Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga”.

Tânărul de 23 de ani a amenințat un elev cu un cuțit. Jandarmii, care au fost sesizați prin numărul 112 de angajații școlii, l-au găsit pe tânăr în apropierea sălii de sport.

În mașina acestuia, jandarmii au descoperit un cuțit cu lama de aproximativ 19 cm lungime și o lanternă cu electroșocuri.

„Bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului, unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus, pentru scandalul făcut, atât bărbatul, cât și un elev din clasa a IX-a de la un alt liceu din localitate, în <sprijinul> căruia venise, au fost amendați de jandarmi cu câte 400 de lei fiecare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.