Cum vor circula trenurile de metrou
Cum vor circula trenurile de metrou
Ultima Ora Social

Alertă la metrou. Un călător a fost prins între ușile trenului

Un călător a rămas cu piciorul prins între uşile trenului după ce a forţa intrarea după anunţul de închidere a uşilor. Acesta a refuzat primul ajutor şi a părăsit pe cont propriu incinta metroului, anunţă directorul general al Metrorex, Marin Aldea, într-un comunicat MEDIAFAX.

„Metrorex informează că, astăzi, 9 octombrie 2019, în jurul orei 16:00, în stația de metrou 1 Mai, un călător a forțat intrarea în trenul care se deplasa în direcția Străulești, după anunțul de închidere a ușilor. Piciorul acestuia a fost prins între ușile trenului care a plecat din statie, călătorul fiind lovit de oglinda de pe peron”, potrivit comunicatului

Pasagerii din tren au apăsat butonul de alarmă, echipa de conducere a trenului acționând sistemul de frânare de urgență. Personalul de conducere a trenului a anunțat echipele de salvare, însă persoanarespectivă a refuzat primul ajutor, părăsind pe propriile picioare incinta metroului.

Metrorex mai anunţă că se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident, iar persoanele vinovate vor fi sancționate în conformitate cu prevederile legale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.