Alertă la Caracal. Un tânăr de 16 ani dat dispărut din internat 1
Ultima Ora Social

Alertă la Caracal. Un tânăr de 16 ani dat dispărut din internat

 Polițiștii din Olt caută un tânăr de 16 ani, dat dispărut, după ce a plecat din internatul liceului din Caracal în care învăța. Dispariția a fost reclamată, joi, de tatăl copilului.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii caută un tânăr de 16 ani din comuna Scărișoara, care a plecat din internatul colegiului din Caracal în care învăța și nu a mai revenit.

Un bărbat a sesizat, joi, autoritățile, că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul colegiului.

„Din primele verificări, se pare că la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 7.20, minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler albastru și a plecat din incinta internatului”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Tânărul are 1,70 metri înălțime, păr blond, este tuns scurt, are ochi căprui și constituție atletică. În momentul plecării acesta purta blugi bleumarin, un hanorac de culoare verde și pantofi sport albi, având asupra sa trolerul albastru.

Polițiștii au început căutarea tânărului, iar cei care au informații despre acesta sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.