ALERTĂ! Israelul atacat și din Liban! 5
Externe Ultima Ora

ALERTĂ! Israelul atacat și din Liban!

Dacă, până acum, Țara Sfântă a fost lovită de peste 1.000 de rachete trase din Fâșia Gaza, de această dată atacul a fost pornit din Liban.

Se pare că atacul inițiat din Liban ar aparține organizației paramilitare șiite libaneze Hezbollah, care astfel doreşte să transmită un mesaj Israelului, cu privire la conflictul cu Fâşia Gaza şi organizația paramilitară palestiniană islamistă Hamas.

Într-o postare pe Twitter, forțele israeliene de apărare (IDF) au dezvăluit că trei rachete au fost lansate din Liban spre nordul Israelului. Acestea nu și-au lovit însă ținta și au căzut în Marea Mediterană.

IDF nu a dat detalii despre identitatea celor care au lansat rachetele. Totuşi, două surse apropiate de Hezbollah au declarat pentru AFP că organizația paramilitară șiită libaneză nu are nicio legătură cu incidentul, scrie EVZ.

„Cu puțin timp în urmă, trei rachete au fost lansate din Liban în Marea Mediterană, în largul coastei Galileei. Conform protocolului, sirenele nu au sunat”, a declarat armata israeliană într-un comunicat.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii