Alertă! Incendiu devastator în București. Un bărbat a murit 3
Social Ultima Ora

Alertă! Incendiu devastator în București. Un bărbat a murit

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, pompierii din București au intervenit la un incendiu de pe strada Petru Maior.

În urma incendiului, un bărbat de 35 de ani a murit, în timp ce soția și cei doi copii au reușit scape cu greu.

”În data de 13.06.2021, ora 02.55, ISUBIF a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuinta P+1. Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, cu flacără deschisă, pe o suprafață de circa 250 metri pătrați. Au fost evacuate 4 persoane.

Pana la sosirea forțelor de intervenție s-au autoevacuat 3 persoane, una de sex feminin și doi copii minori. Aceștia au fost transportați la Spitalul Gr. Alexandrescu de către un echipaj SMURD.

Femeia prezenta arsuri la picior, iar copiii au fost expuși la fum. De asemenea, a fost transportat la Spitalul Floreasca de un alt echipaj SMURD, un bărbat cu arsuri de gradul 2 în zona latero-cervicala. La nivelul podului, a fost identificat un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, decedat.

Pentru gestionarea situației de urgență, s-a intervenit cu 12 autospeciale, 2 autoscări, o descarcerare, 2 SMURD , UTIM, Grupul Special de Salvatori. La ora 05.13 incendiu a fost lichidat.”, informează ISUBIF.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii