ALERTĂ! Incendiu de proporții lângă Cluj! Mai multe mașini și un bloc au luat foc. FOTO 1
Ultima Ora Social

ALERTĂ! Incendiu de proporții lângă Cluj! Mai multe mașini și un bloc au luat foc. FOTO

Un incendiu puternic a avut loc duminică dimineață în comuna Apahida, localitatea Sânnicoara (județul Cluj-Napoca), după ce mai multe mașini și un bloc au luat foc.

Potrivit monitorcj.ro, incendiul a pornit de la o defecțiune electrică a unei mașini parcate lângă un bloc.

„A fost primit un apel de urgență, în jurul orei 10:10 prin care a fost anunțat faptul că arde un autoturism dintr-o parcare de pe strada Viitorului din localitatea Sânicoară.Au fost alertate două autospeciale pentru stins incendii pentru a interveni la acest eveniment, după care s-a revenit la apelul inițial și a fost menționat faptul că autoturismul arde în apropierea unor balcoane și a altor două autoturisme, care sunt în pericol să se aprindă.

 

Pompierii sosiți la locul solicitării au găsit două autoturisme, staționate în parcarea de la primul nivel al unui bloc de locuințe cu patru etaje, cuprinse în totalitate de flăcări, iar în apropierea acestora se aflau parcate încă trei autoturisme”, a transmis ISU Cluj.

Nu au fost persoane în incendiul din Sânnicoara, fiind înregistrate doar pagube materiale.

ALERTĂ! Incendiu de proporții lângă Cluj! Mai multe mașini și un bloc au luat foc. FOTO 2

„Locatarii apartamentelor situate în apropierea parcării erau ieșiți din acestea, fiind alertați de zgomotele generate de arderea celor două autoturisme. A fost dislocat, preventiv și un echipaj SMURD la locul incendiului.

Stingerea flăcărilor, care au cuprins cele două autoturisme, a durat circa10 minute, fiind evitată propagarea acestora la vecinătăți. Căldura degajată a topit izolația termică de polistiren poziționată pe plafonul parcării, elementele decorative din aluminiu a două balcoane situate deasupra focarelor, au spart geamurile încăperilor dinspre balcoane, a celor două apartamente, și au topit țevile instalației de scurgere a canalizării, care traversau prin spațiul parcării.

Locatarii blocului nu au solicitat îngrijiri medicale. Cercetările preliminare au stabilit faptul că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.”, au mai adăugat reprezentanții ISU Cluj.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii