Alertă în Capitală! Tânărul care s-a aruncat de pe o clădire din Sectorul 2 a MURIT! Cine era acesta 5
Social Ultima Ora

Alertă în Capitală! Tânărul care s-a aruncat de pe o clădire din Sectorul 2 a MURIT! Cine era acesta

Scene terifiante în Capitală. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire din Sectorul 2. Tânărul a amenințat mai bine de două ore că va recurge la acest teribil gest.

Nici negociatorii sosiți la fața locului, dar nici iubita, un prieten și psihologul care îl avea sub observație nu au reușit să-l convingă să renunțe.

După ce s-a aruncat în gol, a fost urcat de urgență într-o ambulanță aflată la fața locului, unde i-a fost acordat primul ajutor. A fost resuscitat minute în șir însă, din păcate, medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Cine era acesta

Administratorul căminului în care locuia tânărul care s-a aruncat în gol de pe acoperiș a povestit, pentru jurnaliștii Realitatea PLUS, cum s-a desfășurat întreaga intervenție a autorităților în încercarea de a opri tragedia. În ciuda manevrelor de resuscitare, tânărul a murit.

Bărbatul spune că era confident al tânărului care s-a aruncat de pe acoperișul clădirii și că s-a oferit să discute direct cu el, dar nu s-a putut decât prin negociator. De asemenea, nici iubita nu ar fi fost lăsată să comunice direct cu acesta.

„Tânărul era cazat la noi de aproximativ 2 ani. Nu am avut probleme cu el. Locuia într-o cameră dublă cu un coleg. Doar probleme generale, întârzieri să plătească chiria”, spune administratorul căminului.

„Am rugat negociatorul, i-am spus dacă vrea să vorbească cu mine cu mare drag. Aveam și o relație apropiată față de colegii mei. Chiria era pe 15 data scadentă, plătea pe 20, pe 25. Îmi mai spunea ofurile lui. Fizic nu am putut să vorbesc nici eu, nici iubita. Era un pic greoaie procedura aceasta. Prin negociator, ajungea la el și, daca el voia să vorbească cu unul dintre noi, atunci cei care se ocupă cu chestia asta știau ce au de făcut. Nu am avut contact vizual. El era pe mansarda blocului, la etaj”, a mai spus acesta.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii