Alertă în București. S-au tras focuri de armă în Vitan 1
Polițist rutier, rănit de un copil de 15 ani, aflat la volan băut
Ultima Ora Justiție

Alertă în București. S-au tras focuri de armă în Vitan

Șoferul unei mașini care gonea pe șoseaua Giurgiului din sectorul 4 al Capitalei a refuzat să oprească la semnul agentului de circulație. S-a pornit în urmărirea autoturismului care se îndrepta spre zona Vitan, deși polițiștii dăduseră drumul la sirenă și girofar.

Un polițist, aflat în timpul liber, într-o altă mașină, a alertat dispeceratul și a plecat și el în urmărirea autoturismului. Șoferul fugar nu a vrut să oprească nici la focurile de armă ale echipajului de la Rutieră, accelerând continuu.

Cursa s-a oprit după ce mașina urmărită a intrat în plin într-o alta, condusă de o femeie. Șoferița a scăpat cu viață, cu răni relativ ușoare, deși autoturismele s-au făcut praf.

Din mașina urmărită au coborât patru tineri, nu atât de șocați cât de beți sau drogați erau. Șoferul fugar avea o alcoolemie de 0,78 la mie în aerul expirat. Toți patru au fost duși la Secția 16 Poliție pentru a fi audiați. A fost necesar, însă, de multe zeci de minute până să își revină.

Polițiștii au întocmit dosar penal, care se va îngroșa pe măsură ce vor veni rezultatul analizelor de sânge de la IML, actele medicale ale șoferiței, declarațiile martorilor care au asistat la bușirea mașinii în care era femeia și care au sărit să-i acorde o mână de ajutor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.