Incendiu la un bloc din Câmpulung. 9 persoane evacuate
Incendiu puternic la o hală industrială din Hunedoara. Pompierii s-au luptat cu focul 3 ore
Ultima Ora Social

Alertă în Argeș. O hală de producție a luat foc

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la o hală de producţie din localitatea argeşeană Călineşti, acoperişul clădirii fiind distrus de flăcări.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, pentru localizarea şi lichidarea incendiului intervenind patru autospeciale cu apă şi spumă.

„Este vorba despre o construcţie din cărămidă în care funcţiona o fabrică de termopane. Lângă clădire se află o staţie GPL. S-a acţionat atât pentru lichidarea incendiului, cât şi pentru protejarea staţiei GPL”, a precizat Dănuţ Bădiţeanu, purtător de cuvânt al ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, cauza incendiului a fost un foc în spaţii deschise care a cuprins vegetaţia uscată şi s-a extins la acoperişul clădirii, prejudiciul fiind estimat la 25.000 de lei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii