ALERTĂ! Femeia aflată la volanul maşinii care a produs accidentul din cartierul Andronache soldat cu moartea a două fete, reţinută! 1
Social Ultima Ora

ALERTĂ! Femeia aflată la volanul maşinii care a produs accidentul din cartierul Andronache soldat cu moartea a două fete, reţinută!

Femeia aflată la volanul maşinii care a produs sâmbătă accidentul din cartierul bucureştean Andronache soldat cu moartea a două fete a fost reţinută.

”Urmare a accidentului din data de 27.02.2020, care a avut pe str.Menţiunii, din sectorul 2, soldat cu decesul a două persoane, facem următoarele precizări:

În baza probatorului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reţinerii pentru 24 h faţă de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului”, a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.