Alertă. Explozie puternică după o acumulare de gaze 1
Ultima Ora Social

Alertă. Explozie puternică după o acumulare de gaze

Explozie puternică urmată de incendiu în această dimineață într-un bloc din Pitești unde o femeie a uitat aragazul deschis.

În momentul în care femeia a aprins becul, s-a produs o deflagrație care a dărâmat zidul dintre locuința ei și apartamentul vecin, dar a avariat și câteva mașini parcate în fața imobilului, informează Realitatea TV.

Femeia a ajuns la spital, iar tinerii care locuiau alături sunt în stare de șoc. Explozia nu a fost urmată de incendiu, dar pagubele, destul de mari la o prima evaluare, urmează sa fie stabilite.

Explozia a avut loc într-un apartament de la etajul doi al unui bloc situat pe Strada Exercițiu din municipiul Pitești. Acolo locuia o bătrână de 79 de ani care a uitat deschis aragazul și astfel s-au acumulat gaze în bucătărie. Când a aprins lumina s-a produs deflagrația.

Zidul care desparte locuința ei de apartamentul vecinilor a fost pur și simplu spulberat, la fel ca și geamurile altor locuinte. Acestea au fost aruncate la zeci de metri în stradă și au avariat câteva mașini din apropiere.

Bătrâna, care a suferit câteva lovituri și arsuri de gradul 1 pe mâini și pe față a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Judetean de Urgență din Pitești. Acum este in afara oricarui pericol, in stare stabila, potrivit Realitatea TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.