ALERTĂ! Elicopter militar rus, doborât în Armenia, doi morți 5
Externe Ultima Ora

ALERTĂ! Elicopter militar rus, doborât în Armenia, doi morți

Un elicopter militar rusesc a fost doborât luni deasupra Armeniei, în apropiere de granița cu Azerbaidjanul, iar doi membri ai echipajului au murit, a anunțat ministerul rus al Apărării.

„Partea azeră prezintă scuzele sale părții rusești în urma acestui incident tragic” care a avut loc în urma unui accident, a afirmat ministerul azer al Afacerilor Externe.

Aparatul a fost atacat în momentul în care însoțea o coloană de vehicule ale unei baze militare rusești din Armenia, nu departe de granița cu o regiune autonomă din Azerbaidjan, potrivit sursei citate.

„Doi membri ai echipajului au murit iar un altul a fost evacuat că răni de o gravitate medie”, a adăugat ministerul.

Elicopterul a fost lovit la ora locală 18:30 (14:30 GMT), în timp ce zbura deasupra satului armean Eraskh, în apropiere de Nakhchivan, un teritoriu azer autonom care separă restul Azerbaidjanului de teritoriul Armeniei.

„Comandamentul bazei militare rusești 102 efectuează o anchetă pentru a determina originea tirurilor asupra elicopterului”, a precizat ministerul rus al Apărării.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii