ALERTĂ: Elevă amenințată cu arma în curtea unui liceu din Iași 1
Breaking News învățământ Social Ultima Ora

ALERTĂ: Elevă amenințată cu arma în curtea unui liceu din Iași

O tânără de 17 ani care locuiește într-un cămin al unui liceu din Iași ar fi fost amenințată cu arma, duminică seară, în curtea unității de învățământ. Un profesor a alertat autoritățile, dar, când a discutat cu polițiștii, fata a spus că nu a văzut nicio armă și că nu depune plângere pentru lovire.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, în curtea Colegiului Tehnic de Transporturi și Construcții Iași. Un grup de tineri a pătruns în parcul din fața unității de învățământ și a intrat în conflict cu două fete de locuiesc în căminul școlii.

„Niște tineri din cartier au intrat în curtea școlii și au avut o altercație cu două fetițe care sunt cazate în cămin, nu sunt de la mine de la școală. A intervenit portarul, pedagogul de serviciu, s-au respectat procedurile, a fost chemat serviciul 112. Nu sunt victime, nu a avut nimeni nevoie de îngrijiri medicale. (…) Era un grup de 7-8-9 tineri, și fete și băieți, știu doar că s-au legat de fete, nu știu mai mult de atat. Copiii sunt la Secția 5 la audieri, acolo e și pedagogul și paznicul”, a declarat, pentru Mediafax Anca Roznovanu, directorul Colegiului Tehnic de Transporturi și Construcții Iași.

Apelul la 112 a fost făcut de către pedagogul de serviciu, care a aflat de la cele două fete ce s-a întâmplat.

„Pe la ora 17.30 am fost sesizați cu privire la faptul că o elevă din municipiul Iași ar fi fost amenințată. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că aceasta ar fi avut discuții contradictorii cu un tânăr, fără a fi amenințată. Apelul inițial a fost pentru amenințare cu armă, dar fata a declarat că nu a fost amenințată în niciun fel și nu a observat nicio armă” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Beatrice Romanescu.

Potrivit unor surse, fata ar fi fost lovită de tânăr în zona abdomenului, însă nu vrea să depună plângere.

(sursa: Mediafax)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.