ALERTĂ! Dragnea acuză judecătorii. Fostul lider al PSD vrea să scape de pușcărie 1
Ultima Ora #DNA Justiție psd

ALERTĂ! Dragnea acuză judecătorii. Fostul lider al PSD vrea să scape de pușcărie

Curtea de Apel Bucureşti va discuta astăzi contestaţia fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti, din luna iunie, prin care instanţa a respins contestaţia acestuia, la executarea în regim de detenţie a pedepsei din dosarul Angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului al județului Teleorman.

Liviu Dragnea a vorbit, joi, în ultimul cuvânt în fața celor doi judecător. explicat mai puțin nedreptățile la care ar fi fost supus de către completele de judecată de la ICCJ.

”Spun ce am mai spus. Am fost trimis la pușcărie total nevinovat. Pe fond am fost trimis la închisoare de un complet nelegal. Avocatul a arătat că România e parte la Convenția Europeană care e clară și fără echivoc.

Am fost trimis la închisoare prin nerespectarea legii și dacă voi fi menținut la închisoare prin încălcare brutală a drepturilor omului înseamnă că în România justiția nu rezistă la presiuni politice.

Spre ca veți adopta o decizie prin care să nu se mențină nerespectarea cedo sau legile țării”, a spus Dragnea în sala de judecată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.