https://www.presasm.ro/fotodocument-s-a-terminat-raiul-bugetarilor-probleme-cu-banii-pentru-salariile-de-la-stat/?fbclid=IwAR1gu2p8MjaxLaeI649dEy6mniLpwd2Fq2ecahIA-cMJiQfA_7OcOBVXp_s
Ultima Ora Social

ALERTĂ. De la 1 ianuarie, BUGETARII nu vor mai primi acești bani

ALERTĂ. De la 1 ianuarie, BUGETARII nu vor mai primi acești bani

Ordonanța de Urgență privind unele măsuri fiscale lovește puternic și în buzunarele bugetarilor. Printre altele, acestora li se refuză un drept prin care reușeau de multe ori să-și crească considerabil veniturile.

 Potrivit OUG, bugetarii nu vor mai avea dreptul să primească bani pentru orele suplimentare, acestea urmând să fie răsplătite doar cu zile libere.

„Ordonanţa de Urgenţă denumită şi eufemistic ordonanţa pentru taxa pe lăcomia băncilor, nu a adus doar modificări în sectorul bancar şi financiar, dar a şi prorogat anumite termen ce ţin de munca suplimentară în sectorul bugetar, şi astfel, ordonanţa de urgenţă 90 din 06, decembrie 2017 care implementa că pentru anul 2018 NU se vor mai plăti orele suplimentare, a fost prelungită până în 2021 prin ordonanţa de urgenţă supranumită şi ordonanţa data pentru implementarea taxei pe lăcomia băncilor,” susţine avocatul Adrian Cuculis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.