ALERTĂ! Dan Bittman îndemnă la revoltă împotriva Guvernului Orban, din cauza măștilor! ” Totul este o minciună!” 3
Ultima Ora #coronavirus scandal Social

ALERTĂ! Dan Bittman îndemnă la revoltă împotriva Guvernului Orban, din cauza măștilor! ” Totul este o minciună!”

Solistul de la Holograf, Dan Bittman, a publicat marți o postare, doar pentru prietenii săi de pe Facebook, în care se plânge de apelul transmis de autorități, prin sistemul Ro-Alert, cu privire la noile măsuri anti-pandemie din București. Bittman nu este la primul astfel de derapaj public.

Alerta l-a enervat pe Dan Bittman, care și-a exprimat nemulțumirea pe Facebook.

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scris Dan Bittman pe Facebook.

ALERTĂ! Dan Bittman îndemnă la revoltă împotriva Guvernului Orban, din cauza măștilor! ” Totul este o minciună!” 4

Dan Bittman este adeptul teoriilor conspirației în ceea ce privește pandemia de coronavirus și acesta nu este primul său mesaj public în care susține că totul e o minciună, scrie neweek.ro.

„E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor.

Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial„, a declarat Dan Bittman pentru cancan.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.