ALERTĂ! Crește numărul civililor uciși în centru Vienei! El este teroristul care a comis odioasele crime. FOTO 3
Externe Ultima Ora

ALERTĂ! Crește numărul civililor uciși în centru Vienei! El este teroristul care a comis odioasele crime. FOTO

O serie de atacuri în centrul Vienei, în care bărbaţi înarmaţi au ucis două persoane şi au rănit mai multe altele, au fost comise de cel puţin un „terorist islamist”, a declarat marţi ministrul austriac de interne Karl Nehammer.

Doi bărbaţi şi o femeie au murit în atacurile asupra centrului Vienei, comise luni seară şi pentru care ministrul austriac de interne a dat vina pe un simpatizant al Statului Islamic, singurul atacator cunoscut care a fost împuşcat de poliţişti, a declarat şeful poliţiei din capitala austriacă marţi dimineaţă într-o conferinţă de presă, citat de Reuters.

Bărbatul doborât de poliție în Viena luni seară după ce a ucis mai mulți civili a postat în trecut pe contul său de Instagram imagini din momentul în care a depus un jurământ de credință față de șeful organizației teroriste ISIS, transmite publicația germană Bild.

ALERTĂ! Crește numărul civililor uciși în centru Vienei! El este teroristul care a comis odioasele crime. FOTO 4

Mai mult, chiar în ziua atacului el ar fi trimis clipuri video cu atacul de la redacția Charlie Hebdo către doi prieteni de pe Instagram, potrivit sursei citate.

În trecut, el a mai postat fotografii în care apare cu mai multe arme automate, exact modelul folosit în atacul terorist comis luni seară în centrul Vienei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.