Ultima oră. Vremea ia o întorsătură drastică. Se anunță cod de vânt puternic
Ultima Ora Social

ALERTĂ. COD GALBEN de vânt puternic. Vezi zonele vizate

ALERTĂ. COD GALBEN de vânt puternic. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, miercuri, o atenționare cod galben de vânt puternic pentru zona de munte a judeţelor Suceava, Vâlcea şi Gorj, valabilă pe parcursul următoarelor ore.

Până la ora 23:00, în zona de munte a judeţelor Vâlcea şi Gorj, la altitudini de peste 1.800 de metri, se va semnala vânt cu viteze de 90 -100 km/h ce spulberă zăpada şi viscoleşte puternic ninsoarea, reducând vizibilitatea sub 50 de metri, potrivit ANM.

De asemenea, până la ora 20:00, în zona de munte a judeţului Suceava, la altitudini de peste 1.800 de metri, se va semnala vânt cu viteze de 90 -115 km/h, ce spulberă zăpada, reducând vizibilitatea sub 50 de metri.

Si in judetele Arges, Prahova si Dambovita este in vigoare un cod galben de vânt, valabil pana la ora 23.00.

În zona de munte a judeţelor menţionate, la altitudini de peste 1.800 de metri, se va semnala vânt cu viteze de 90 -115 km/h, ce spulberă zăpada, reducând vizibilitatea sub 50 de metri, precizeaza ANM.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii