ALERTĂ! Ciolacu anunță demiterea unui ministru din Guvern! FOTO! 5
Social Ultima Ora

ALERTĂ! Ciolacu anunță demiterea unui ministru din Guvern! FOTO!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri, că Raluca Turcan este ”un ministru catastrofă” care nu ştie ce legi a votat precizând că, în aprilie 2020, a fost adoptată o lege propusă de PSD care prevede ca familiile medicilor care au decedat e coronavirus să primească o pensie e urmaş.

”Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus.

 

E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, ați votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaș egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv.

 

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2…

 

În loc să vă faceți de râs prin conferințe, mai bine ați aplica legea deja votată și promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu ați aplicat această lege. Un ministru catastrofă!

Asta sunteți! Nu știți nici ce votați. Nu știți nici ce vorbiți. Nu înțelegeți nimic.

 

Nu vă pricepeți la nimic. Plecați urgent acasă!!! P.S.

Și pentru acest motiv, dar și pentru multe altele, vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Muncii!

Trebuie să plecați acasă! Demisă, dacă nu vă dați seama singură de ce trebuie neapărat să plecați!”,scrie Ciolacu.

Raluca Turcan
Raluca Turcan

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii