ALERTĂ! Bianca Drăgușanu, dă declarații într-un dosar de crimă organizată 3
Justiție Ultima Ora

ALERTĂ! Bianca Drăgușanu, dă declarații într-un dosar de crimă organizată

Fosta soție a omului de afaceri Alex Bodi, arestat preventiv la cererea DIICOT, dar eliberat ulterior, Bianca Drăgușanu, dă declarații de martor în dosar, susțin pentru STIRIPESURSE, surse judiciare.

Potrivit acestora audierea femeii are loc la DIICOT Craiova în timpul difuzării acestei știri.

Omul de afaceri Alexandru Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu  a fost arestat preventiv pentru fapte de crimă organizată, el fiind considerat membru al unui GIO ce se ocupa cu taxe de protecție și trafic de carne vie.

În dosarul transmis judectorilor de la Tribunalul Dolj, procurorii de la crimă organizată arată în detaliu chinurile prin care au trecut fetele plasate, vândute, schimbate, trimise la produs, de către membrii grupării coordonate de Alexandru Bode.

Acestea erau adesea supuse unor torturi inimaginabile pentru menținerea lor pe linia de plutire, suficient cât să atragă clientela și să producă f0nduri suficiente pentru interesele membrilor grupului.

Potrivit anchetatorilor aceștia au clădit un imperiu colosal pe spatele chinului fetelor traficate, au dobândit mașini de lux, numeroase imobile, și chiar un restaurant în Frankfurt.

ALERTĂ! Bianca Drăgușanu, dă declarații într-un dosar de crimă organizată 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.