ALERTĂ! Bombardament la granița României! Patru militari au fost uciși. Doi sunt în stare gravă! 5
Externe Ultima Ora

ALERTĂ! Bombardament la granița României! Patru militari au fost uciși. Doi sunt în stare gravă!

Patru militari ucraineni au fost uciţi, iar alţi doi au fost răniţi într-un bombardament în estul Ucrainei, a anunţat Kievul, cel mai grav bilanţ cotidian înregistrat din 2019 în regiune, care creşte la 19 numărul militarilor ucraineni ucişi pe front de la începutul anului, relatează AFP.

Separatişti proruşi ”au încălcat din nou armistiţiul şi au tras asupra unor poziţii ucrainene” cu mortiere, lansatoare de grenade şi mitraliere de calibru mare, în apropiere de satul Ciumî, la aproximativ 30 de kilometri nord de Doneţk, a acuzat vineri într-un comunicat armata ucraineană,scrie news.ro.

”Din nefericire, observăm o escaladare de la începutul anului”, a denunţat preşedintele Volodimir Zelenski, care a prezentat condoleanţe rudelor militarilor ucişi.

”Nu putem permite ca procesul de pace să fie aruncat înapoi”, a apreciat el.

Şeful Statului Major al armatei ucrainene s-a dus la locul dramei cu scopul de a ”clarifica circumstanţele”, a anunţat Zelenski.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii