ALERTĂ! Anunțul oficial al autorităților! Când se vor deschide plajele pe Litoral! Vacanța de 1 Mai compromisă! 1
Social Ultima Ora

ALERTĂ! Anunțul oficial al autorităților! Când se vor deschide plajele pe Litoral! Vacanța de 1 Mai compromisă!

Autorităţile au anunţat oficial că plajele lărgite cu fonduri europene nu vor putea fi folosite mai devreme de 1 iulie, în condiţiile în care anul trecut au fost predate la 15 aprilie.

Administraţiei Naţionale „Apele Române” anunța în ianuarie că 53 de hectare de plajă nouă vor fi gata până la începutul verii

„La începutul acestei veri, situaţia în cifre va arăta astfel: aproximativ 53 de ha de plajă nouă; pe o lungime de 6.950 de metri de liniari; circa 4,5 de milioane de metri cubi de nisip folosiţi la înnisipare”, menționau atunci reprezentanţii Administraţiei Naţionale „Apele Române”.

Operațiunile de înnisipare pe plaja din Mamaia sunt în toi, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a instituției.

„Cel mai mare proiect din ultimii 50 de ani în valoare de peste 800 de milioane de euro este în plină derulare. El este implementat de instituţia noastră, prin Apele Române Dobrogea-Litoral, de-a lungul întregului litoralul românesc, de la nord la sud, pe 11 zone, timp de trei ani, adică până în anul 2023.

La începutul acestei veri, situaţia în cifre va arăta astfel: aproximativ 53 de ha de plajă nouă; pe o lungime de 6.950 de metri de liniari; circa 4,5 de milioane de metri cubi de nisip folosiţi la înnisipare”, menţionează reprezentanţii instituţiei.

Mai mult,turiştii români au de suferit şi anul acesta. Primăria Constanţa vrea că programul barurilor de pe plaje să fie limitat între orele 6:00 și 20:00. O situație cu care afaceriștii de pe litoral nu sunt de acord.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.