ALERTĂ. Adina Florea iese la atac. Răzbunare cruntă. Le face dosare penale membrilor CSM 1
Ultima Ora Breaking News Justiție Prezidențiale 2019

ALERTĂ. Adina Florea iese la atac. Răzbunare cruntă. Le face dosare penale membrilor CSM

Membrii CSM au refuzat de 4 ori să o numească pe Adina Florea șefă a Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, SIJ, aceștia motivându-și refuzul prin faptul că nu s-a făcut public Raportul GRECO și al Comisiei de la Veneția, în care se recomandă desființarea acestei secții.

Văzînd că nu reușește să ăși îndeplinească visul, Adina Florea trece la represalii împotriva membrilor CSM care nu se întruneswc în cvorumul de ședință pentru a avalida ca șef al SIJ.

”MONSTRUOS! Adina FLOREA , care se vrea șefa Secției Speciale de anchetare a magistraților cu susținerea găștii penalilor Liei SAVONEA, președinta CSM, le face dosare penale membrilor CSM care refuză să o valideze pe funcția de șefă.Le-a făcut dosare penale procurorilor Nicolae SOLOMON, vicepreședinte CSM, Tatiana TOADER, Florin DEAC și Cristian BAN, precum și judecătorilor Bogdan MATEESCU, Andrea CHIȘ și Andrei BĂLAN. FLOREA s-ar fi lăudat că-i și ARESTEAZĂ pentru „asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni”, adică pt constituire de grup infracțional organizat!”, scrie jurnalista Ondine Gherguț.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.