ALERTĂ! 72 de români blocaţi în Maroc după ce autorităţile locale au decis suspendarea zborurilor comerciale. Ce spune Ministerul de externe 1
Social Ultima Ora

ALERTĂ! 72 de români blocaţi în Maroc după ce autorităţile locale au decis suspendarea zborurilor comerciale. Ce spune Ministerul de externe

72 de români sunt blocaţi în Maroc după ce autorităţile locale au decis suspendarea, pe o perioadă de două săptămâni, a zborurilor comerciale directe de pasageri către / dinspre regat.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că,în contextul deciziei autorităţilor marocane de suspendare a zborurilor comerciale cu destinaţia Maroc, ca urmare a noii variante de coronavirus, Ambasada României la Rabat gestionează, la acest moment, situaţia a 72 de cetăţeni români (turişti) ale căror curse au fost anulate de către companiile aeriene la care aceştia aveau rezervări.

MAE informează că Ambasada României la Rabat a făcut, în regim de urgenţă, demersuri pentru identificarea unor zboruri alternative de deplasare spre ţară, eforturi care continuă şi la acest moment. De asemenea, misiunea diplomatică se află în dialog permanent cu cetăţenii români afectaţi şi autorităţile locale şi acordă asistenţă consulară, conform competenţelor şi cu respectarea măsurilor adoptate de autorităţile statului de reşedinţă în contextul pandemiei de COVID-19.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.