Alegeri SUA! Joe Biden, creștere spectaculoasă! Totul este pe muchie de cuțit! 5
Externe Ultima Ora

Alegeri SUA! Joe Biden, creștere spectaculoasă! Totul este pe muchie de cuțit!

Joe Biden își mărește avansul în Michigan – aproximativ 33.000 de voturi în față după procesarea a 96% din buletinele de vot. Candidatul democrat își păstrează până în acest moment avansul și în Wisconsin și Nevada, cele trei state care i-ar completa cele 270 de voturi electorale și victoria, dacă toate predicțiile rămân în picioare.

Donald Trump și-a anunțat victoria înainte de finalul numărării voturilor și a acuzat fraudarea alegerilor dacă va continua numărarea voturilor prin corepondență și după încheierea procesului de vot la urne. Președintele în exercițiu a amenințat cu un proces la Curtea Supremă.

În schimb, democrații au transmis că alegerile se termină în momentul numărării ultimului vot. Pentru a câștiga alegerile, oricare dintre candidați are nevoie de minimum 270 de voturi electorale (electori), iar Joe Biden conduce în clasamentul rezultatelor provizorii. Contrar sondajelor de opinie care îl anunțau câștigător pe Biden, lupta este foarte strânsă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii