Alegeri la FRF. Cine este noul președinte. Lupescu sau Burleanu
Ultima Ora Sport

Alegeri la FRF. Cine este noul președinte. Lupescu sau Burleanu

Alegeri la FRF. Cine este noul președinte. Lupescu sau Burleanu

Pentru funcția de președinte al FRF se bat Ionuț Lupescu și Răzvan Burleanu.

Un sondaj realizat realizat de un grup de preşedinţi din Asociaţiile Judeţene de Fotbal arată că Ionuţ Lupescu ar urma să câştige detaşat alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal ce urmează a avea loc miercuri.

Conform sondajului, Ionuţ Lupescu ar obţine 163 de voturi, Răzvan Burleanu doar 77, iar Marcel Puşcaş ar strânge numai 16 voturi.

”Sondajul are o acuratețe de 100%. Noi am vorbit cu fiecare votant în parte, voturile sunt verificate. Facem aceste verificări încă de când a început campania, pentru că ne interesează foarte tare evoluția percepției de vot a colegilor noștri. Acum două zile rezultatele erau mai strânse între primii doi clasați. În ultimele 48 de ore însă, mai multe voturi au migrat către Ionuț Lupescu. Este posibil ca această tendință să se mențină și Lupescu să mai primească niște voturi, însă acestea vor fi, în mare, rezultatele”, a declarat pentru stiripesurse.ro un președinte de AJF din Oltenia, care preferă să-și păstreze anonimatul.

La alegerile de miercuri de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.