Juventus este campioană, Cristiano Ronaldo s-a încoronat regele Italiei
Al 700-lea gol din carieră pentru Cristiano Ronaldo
Ultima Ora Sport

Al 700-lea gol din carieră pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu se dezminte și continuă să impresioneze. Campionul Italiei a marcat golul cu numărul 700 din carieră în înfrângerea suferită de echipa sa, Portugalia, pe terenul Ucrainei, în preliminariile pentru Campionatul European din 2020, scor 2-1.

Naționala Portugaliei a fost condusă de selecționata Ucrainei până în minutul 74, cu 2-0. Golurile gazdelor au fost marcate în minutele șase (Roman Yaremchuk) și 27 (AndriyYarmolenko). Începând cu minutul 72, oaspeții au evolua în superioritate numerică. Taras Stepanenko a primit al doilea cartonaş galben după ce a făcut un henț în careu, fază care a dus la dictarea loviturii de la 11 metri.

Starul lusitan, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 34 de ani, nu a ezistat, a transformat penalty-ul și a reușit să reducă din diferență.

Cu toate acestea, Ucraina a câștigat meciul, scor 2-1, și este pe primul loc în grupa B, din preliminariile Campionatului European din 2020, cu 19 puncte.

Clasament integral grupa B:

1. Ucraina – 19 puncte (7 meciuri jucate)2. Portugalia – 11 p. (6 meciuri jucate)3. Serbia – 10 p. (6 meciuri jucate)4. Luxemburg – 4 p. (6 meciuri jucate)5. Lituania – un punct (7 meciuri jucate)

Cristiano Ronaldo, al șaselea jucător din istorie cu 700 de goluri marcate în carieră

Luni seară, 14 octombrie, jucătorul lui Juventus a înregistrat al 700-lea gol din carieră, atât la echipele de club, cât și la echipa națională. A înscris de cinci ori în tricoul lui Sporting, 118 goluri pentru Manchester United, are 450 de reușite pentru Real Madrid, 32 pentru Juventus și 95 pentru naționala Portugaliei.

Cristiano Ronaldo a devenit al șaselea jucător din istorie care atinge cota de 700 de goluri în carieră, evoluând în 974 de meciuri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.