Agenția Națională pentru Protecția Mediului angajează
Agenția Națională pentru Protecția Mediului angajează
Social Ultima Ora

Agenția Națională pentru Protecția Mediului angajează fizicieni, chimiști și ingineri chimiști Cele 7 posturi disponibile sunt în cadrul laboratoarelor radioactivitate, deșeuri, zgomot și vibrații

Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) angajează șapte fizicieni, chimiști și ingineri chimiști, pentru Serviciului Laborator Radioactivitate și Comparimentele Laborator Deșeuri și Laborator Zgomot și Vibrații, în vederea asigurării implementării proiectului PNRR „Componenta 3 – Managementul deșeurilor – Investiția 3.b Echipamente de monitorizare a calității aerului, radioactivității și zgomotului”.

Este vorba despre patru funcții de consilier superior, două funcții de consilier asistent și o funcție de referent superior de specialitate, care sunt distribuite în cadrul Serviciului Laborator Radioactivitate (un post de consilier asistent și un post de referent superior de specialitate), Comparimentului Laborator Deșeuri (trei posturi de consilier superior și un post de consilier asistent) și Compartimentului Laborator Zgomot și Vibrații (un post de consilier superior).

 

„Condiţiile generale  și specifice de participare, bibliografia și atribuțiile prevăzute în fișa postului pentru fiecare din funcțiile publice de execuţie scoase la concurs au fost postate detaliat pe site-ul anpm.ro, la rubrica „Angajări”, astfel încât toți cei interesați să poată vedea dacă se încadrează la cerințele de concurs.

Pentru că este vorba despre deservirea laboratoarelor de monitorizare, toți participanții trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniile fizică, chimie, inginerie chimică sau alte specialități cerute de lege.

Pentru a avea grijă de mediu avem nevoie de specialiști și sperăm să se înscrie cât mai mulți doritori, până la 1 februarie 2023, când este data limită pentru depunerea dosarelor”, a declarat Președintele ANPM, Laurențiu Alexandru Păștinaru.

Președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Laurențiu Alexandru
Președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Laurențiu Alexandru

Concursul de recrutare este organizat în temeiul Art. unic din OUG 80/2022, OUG nr.78/2022, H.G. nr. 611/2008 și OUG nr.57/2019, având în vedere derularea și implementarea proiectului de achiziție de echipamente pentru monitorizarea calității aerului, radioactivității și zgomotului, care vor contribui la îmbunătățirea monitorizării mediului.

Detaliile despre atribuțiile fiecărui post pot fi consultate aici:  http://www.anpm.ro/angajari .

Iată CONDIŢIILE DE DESFĂŞURARE a concursului

organizat în data de 13.02.2023

– Data maximă pentru depunerea dosarelor:  01.02.2023, la ANPM, corp clădire B, Splaiul Independenţei, nr. 294, sector 6, Bucureşti;

– Selecţia dosarelor de concurs: 02.02.2023;

– Data / ora / locul desfăşurării concursului:

– proba scrisă: 13.02.2023 ora 10:00 / ANPM, corp clădire B, Splaiul Independenţei, nr. 294, sector 6, Bucureşti;

– Data şi ora probei interviu se vor afişa împreună cu rezultatele la proba scrisă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.