ACUZAȚIILE SE ȚIN SCAI de Cristiano Ronaldo. ”Are probleme serioase cu capul” 1
cristiano-ronaldo
Ultima Ora Sport

ACUZAȚIILE SE ȚIN SCAI de Cristiano Ronaldo. ”Are probleme serioase cu capul”

ACUZAȚIILE SE ȚIN SCAI de Cristiano Ronaldo. ”Are probleme serioase cu capul”

Când părea că apele s-au calmat în ceea ce priveşte acuzaţiile de viol ale americancei Kathryn Moyorga împotriva lui Cristiano Ronaldo, iar viaţa portughezului a devenit din nou una liniştită şi fără griji, presa din Anglia a descoperit o nouă victimă a starului lusitan, informează mediafax.

De data aceasta este vorba de o fostă iubită a atacantului celor de la Juventus, o participantă la emisiunea „Big Brother” din Marea Britanie, Jasmine Lennard.

Englezoaica a umplut contul ei de Twitter cu acuzaţii la adresa lui Cristiano Ronaldo, care i-a fost iubit în urmă cu 10 ani. Acesta l-a numit „psihopat” şi a precizat că a stat mult să cântărească dacă să o ajute pe Kathryn Moyorga în lupta pe care o duce cu fosta vedetă a Realului.

Jasmine Lennard precizează că a fost „fată deşteaptă” şi că are înregistrări, care îl vor distruge pe câştigătorul a cinci „Baloane de Aur”.

„Cine dracului crezi că eşti Cristiano?”

„Am primit ameninţări la adresa mea şi la adresa familiei mele. Am fost informată că eu şi copilul meu suntem urmăriţi de nişte detectivi angajaţi de el. Este suficient!”

„Am dovezi care arată că are probleme serioase cu capul. Toate minciunile din jurul copilului şi mamele copiilor lui. Este un bărbat care profită de puterea lui şi este un mincinos. Toată viaţa lui este o minciună. Este un psihopat nenorocit”

„După ce m-am gândit mult, vreau să mă adresez lui Kathryn Mayorga şi echipei sale de jurişti pentru a-i sprijini acuzaţia de viol împotriva lui Ronaldo. Nu mai vreau să trăiesc în minciună. Am de gând să fac totul pentru a o ajuta. Am mesaje şi înregistrări care sunt de nepreţuit pentru Kathryn şi pentru echipa sa. Voi dezvălui adevărata faţă a lui Ronaldo”, sunt câteva dintre declaraţiile publice făcute de Jasmine Lennard, pe contul ei de Twitter.

Povestea Kathryn Mayorga – Cristiano Ronaldo

Marele scandal a început odată cu dezvăluirile nemţilor de la Der Spiegel, care au obţinut atât mărturia lui Mayorga, cât şi actul semnat de Ronaldo şi Kathryn prin care portughezul e de acord să-i plătească 375.000 de euro în schimbul tăcerii. Ulterior, avocatul lui Mayorga a dezvăluit că a mai găsit o altă victimă a lui Ronaldo, pe care Cristiano ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale în Londra, în 2009, apoi a vorbit despre existenţa altor două fete care au trecut prin această situaţie.

Ronaldo a negat orice acuzaţie, dar eforturile depuse de Leslie Stovall, avocata lui Mayorga, l-au determinat să angajeze unul dintre cei mai importanţi avocaţi din Statele Unite ale Americii şi să ia în serios procesul care-i poate distruge cariera şi reputaţia. Însă misiunea lui Cristiano Ronaldo ar putea fi uşurată de apariţia unei înregistrări video care ar putea demonstra că fotbalistul şi Mayorga s-au întors în clubul de noapte din Vegas, imediat după ce au întreţinut relaţii sexuale. Acum, presa portugheză susţine că, dacă imaginile vor fi găsite, cazul se va încheia: „După ce au întreţinut relaţii intime, Cristiano şi Kathryn au părăsit împreună hotelul şi s-au întors în acelaşi club unde s-au cunoscut. Investigatorii caută acum filmările de pe camerele de supraveghere de la acea vreme. Dacă ele mai există, atunci cazul este rezolvat”, scriu portughezii.

„Ştiu că sunt un exemplu atât în teren, cât şi în afara lui. Zâmbesc mereu, sunt un om fericit, am o familie fantastică, sunt respectat, am tot ce îmi doresc. Restul nu contează. Avocaţii mei sunt încrezători, important este ca eu să îmi văd de fotbal şi de familia mea. În final, adevărul va ieşi la iveală”, a fost singura reacţie a lui Cristiano pe marginea subiectului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.