ACUZAȚII GRAVE pentru cântărețul american Chris Brown. A violat o tânără ajutaACUZAȚII GRAVE pentru cântărețul american Chris Brown. A violat o tânără ajutat de garda sa de corpt de garda sa de corp
Ultima Ora Externe

ACUZAȚII GRAVE pentru cântărețul american Chris Brown. A violat o tânără ajutat de garda sa de corp

Cântăreţul american Chris Brown a fost arestat, luni, la Paris, împreună cu alte două persoane sub suspiciunea de viol, a anunţat o sursă din Poliţia franceză, citată de Reuters.

Arestările au fost anunţate prima dată de revista Closer, care afirmă că Brown, garda sa de corp şi un prieten au fost reţinuţi după ce o tânără în vârstă de 24 de ani a declarat că ar fi fost violată în camera cântăreţului din hotelul Mandarin Oriental, în noaptea de 15 ianuarie.

Femeia a afirmat că l-a întâlnit pe bărbat într-un club de noapte din Paris, cu o seară înainte, potrivit informaţiilor publicate de revistă.

Nici Brown, nici agenţii săi nu au putut fi contactaţi pentru a comenta informaţiile, scrie news.ro.

Brown, în vârstă de 29 de ani, ale cărui prime probleme legale au inclus atacul asupra cânăreţei Rihanna în 2009, rămâne marţi în custodia Poliţiei, a anunţat o sursă judiciară.

Cântăreţul a pledat vinovat când a fost acuzat de agresiune faţă de Rihanna, pe atunci iubita sa, într-un incident care a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă, când a fost publicată o fotografie a ei cu vânătăi.

În 2016, Brown a fost arestat în Los Angeles după ce o femeie a declarat că a fost ameninţată cu arma. Brown a negat.

O condamnare de viol în Franţa poate duce la o pedeapsă de 15 ani cu închisoare.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii