Acesta este cetățeanul olandez suspectat că a ucis fetița de 11 ani 1
Ultima oră. S-a găsit ADN-ul olandezului în locul în care a fost descoperit trupul Adrianei
Ultima Ora Justiție Social

Acesta este cetățeanul olandez suspectat că a ucis fetița de 11 ani

Primarul din comună Gură Șuții, Constantin Dinu, a făcut declarații despre uciderea cu bestialitate a fetiței de 11 ani.

„După ce au fost anunțați cei de la Poliție (despre dispariție – n.r.), eu în câteva minute am venit la Primărie, după aceea au venit cei de la Poliția Găești, apoi toată Poliția. Au început verificarea pe camere de atunci, în acea noapte. S-a lucrat încontinuu, au venit echipe mixte, o echipa rămânea la camere de luat vederi la școală, pentru că nu numai de la Primărie s-au luat imagini. S-a refăcut traseul, până s-a ajuns la concluzia că ar fi mașînă asta, sâmbătă. Această mașînă aparținea unei firme de transport sau închirieri mașini, de la firma asta au închiriat-o la altă firma și la altă firma și la persoană respectivă (…). Pe camera de la Primărie se vede (față – n.r.) cum era cu îmbrăcămintea, cu pantalonasul roz, cu hanoracul gri, se vede trântită pe bancheta din dreapta mașinii”, a spus Constantin Dinu.

IPJ Dâmbovița a anunțat, duminică, într-o conferință de presă, că are un suspect principal, un cetățean străin, în cazul fetiței de 11 ani din comună Gură Șuții, dispărută vineri și găsită decedată, duminică, pe un câmp din apropierea localității. Principalul suspect în acest caz a folosit o mașînă închiriată. Autovehiculul a fost găsit la firma de închiriere și a fost indisponibilizat de Poliție.

Duminică, față a fost găsită pe un câmp la ieșirea din Produlesti, corpul acesteia fiind acoperit cu o folie de plastic. Anchetatorii au spus că, la o prima examinare, s-au observat urme de violență pe trupul fetei, arată aktual24.ro.

Acesta este cetățeanul olandez suspectat că a ucis fetița de 11 ani 2

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.