Accident aviatic în România. Prima ipoteză: eroare de pilotaj
Ultima Ora Social

Accident aviatic în România. Prima ipoteză: eroare de pilotaj

Un accident aviatic a avut loc în această după-amiază în țara noastră. Incidentul a fost anunțat de către reprezentanții Școlii Superioare de Aviație.

”În data de 08.05 2019 la ora 14.30, aeronava Cessna 172, înmatriculată YR-MDA, aparținând Școlii Superioară de Aviație Civilă, a fost implicată într-un accident de aviatie, soldat cu avarierea avionului.

Pilotul este teafăr, a ieșit singur din avion si se află la spital pentru investigații suplimentare.

Potrivit primelor informații, pilotul a fost transportat de urgență la spital, unde beneficiază de îngrijiri medicale. Acesta ar fi începător, având doar 60 de ore de zbor.

Alaturi de autoritățile de investigatie s-a constituit o comisie interna de anchetă a Scolii Superioare de Aviație Civila, pentru a identifica cauzele evenimentului.Conducerea SSAVC, a dispus ca toata activitatea de zbor sa fie suspendată până la finalizarea anchetei”, au precizat reprezentanții Școlii Superioare de Aviație Civilă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii