A PRIMIT LOVITURA. Un temut INTERLOP rămâne în pușcărie. I s-a refuzat eliberarea condiționată 1
Ultima Ora

A PRIMIT LOVITURA. Un temut INTERLOP rămâne în pușcărie. I s-a refuzat eliberarea condiționată

Magistrații Tribunalului Prahova au decis, marți, ca Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru, închis în Penitenciarul Ploiești, în luna octombrie, pentru o perioadă de 5 ani și 11 luni, să rămână în închisoare, potrivit Mediafax.

Magistrații Tribunalului Prahova au decis, marți, ca Nuțu Cămătaru, închis pentru șantaj, să nu fie eliberat condiționat.

“Instanța a admis contestația formulata de Parchet de pe lângă Judecătoria Ploiești împotriva sentinței penale nr 2330/26.10.2018 pronunțată de Judecătoria Ploiești pe care o desființează. Respinge ca nefondată propunerea Comisiei de Liberări Condiționate din cadrul Penitenciarului Ploiești”, se arată în soluția dată.

Reprezentanții Penitenciarului Ploiești, locul unde este încarcerat Nuțu Cămătaru, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că acesta a întrunit condițiile eliberării condiționate, participând la activități cultural-educative, a muncit în interesul închisorii și beneficiază, din cauza supraaglomerării, de legea recursului compensatoriu.

Nuțu Cămătaru a fost încarcerat pe 16 octombrie 2018, primind o pedeapsă de 5 ani și 11 luni, și a avut patru amânări la cererea de eliberare condiționată pe care a formulat-o.

În data de 8 octombrie 2018, magistrații Curții de Apel Ploiești au admis cererea de contopire a pedepselor formulată de Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru.

“Dispune anularea Mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) al Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală şi a Mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) al Judecătoriei Sector 4 Bucureşti şi emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei închisorii pentru pedeapsa rezultantă de 5 ani şi 11 luni închisoare, la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe”, se arată în sentința dată la începutul lunii octombrie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.